Κοινωνική αυτοργάνωση-Όλοι αύριο στην πορεία αλληλεγγύης




Oι μάσκες έπεσαν.
 Aυτοί που προσπαθούν να εξαφανίσουν όποια πρωτοβουλία κοινωνικής αυτοοργάνωσης, η οποία αποτελεί μία υπαρκτή λύση διεξόδου από την κρίση που βιώνουμε αποκαλύφθηκαν.  Είναι αυτοί, οι κατεπίφαση "δημοκράτες", που θέλουν  να πατάξουν οτιδήποτε διαφορετικό, οτιδήποτε συνεπικουρεί στην ενδυνάμωση και την δικτύωση των πολιτών από τα κάτω.Με την αγαστή συνεργασία βέβαια της Χρυσής Αυγής και της ΕΛΑΣ.

 Η πάταξη των δομών κοινωνικής αλληλεγγύης είναι το τελευταίο τέχνασμα τους προκειμένου να μην παραδεχτούν την δικιά τους αρρώστεια.Στρέφοντας το δάκτυλο προς αυτούς που θέλουν να οραματίζονται μία διαφορετική κοινωνία, την κοινωνία της αλληλεγγύης και της αυτοδιαχείρισης.

Οι Νέοι Πράσινοι στηρίζουμε την αξιοποίηση των ελεύθερων χώρων και των άδειων κτιρίων για κοινωνικούς και πολιτιστικούς σκοπούς, για το ξαναζωντάνεμα των πόλεων αλλά και για την ενδυνάμωση των κοινωνικών δομών αλληλεγγύης.

 Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στους 93 κρατούμενους συμπολίτες μας της Βίλλα Αμαλίας και καλούμε όλους να συμμετάσχουν αύριο  Σάββατο 12/1 στην πορεία αλληλεγγύης στα Προπύλαια, 12.00 η ώρα, κατά της κρατικής καταστολής και του φασισμού  και υπέρ της κοινωνικής αυτοργάνωσης και της μη βίας.

1 σχόλιο:

jj7 είπε...

συγνωμη για την παρεμβαση αλλα αυτα εδω τα ευρηματα τι ειναι: http://www.zougla.gr/greece/article/nes-fotografies-apo-ta-evrimata-sti-vila-amalias
??
δεν ξερω για την εγγυροτητα και αλλων ελληνικων ειδησιογραφικων δικτυων που λενε για τα ιδια ευρηματα αλλα αν ειναι αληθεια οτι βρεθηκαν αυτα τοτε δεν εχει καμια σχεση με αυτο-οργανωση αυτο που γινοταν με εκει