2012: Παγκόσμιο Συνέδριο των Πράσινων στο Ντακάρ



Το τρίτο Παγκόσμιο Συνέδριο των Πράσινων θα πραγματοποιηθεί στο Ντακάρ της Σενεγάλης, από την Πέμπτη 29 Μαρτίου έως την Κυριακή 1 Απριλίου 2012. Στις αμέσως προηγούμενες ημέρες θα λάβει χώρα το Τρίτο Συνέδριο των Νέων Πράσινων του Κόσμου, το Φόρουμ Rio+20 των ΜΚΟ, συνεδρίαση σχετικά με το ρόλο των γυναικών στην πολιτική, καθώς και παράλληλες «ηπειρωτικές» συναντήσεις των Πρασίνων από την Αφρική, Ασία-Ειρηνικό και την Αμερική. Περισσότερα δείτε στο Ντακάρ 2012.

Οι Πράσινοι και οι φίλοι τους από όλο τον κόσμο προσκαλούνται να συμμετάσχουν στο Παγκόσμιο Συνέδριο των Πράσινων στο Ντακάρ και να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους ώστε αυτή η συνάντηση να είναι η ​​πιο πιο επιτυχημένη, χωρίς αποκλεισμούς και να συμβάλει στην παγκόσμια διάδοση των πράσινων ιδεών. Υπάρχουν τρεις τρόποι που μπορεί να συμβάλει κάποιος /-α σε αυτό τον σκοπό:

Εγγραφή και συμμετοχή εάν είναι σε θέση να έρθει στο Ντακάρ, (εγγραφείτε on-line εδώ) .
Δωρεές: στόχος μας είναι να πετύχουμε 1.000 δωρεές από 177 ευρώ (συνολικά € 177.000) για να καλυφθούν τα έξοδα για τους διερμηνείς, τους πράσινους εθελοντές της Αφρικής, την διαμονή και τη μετακίνησή τους. Πράσινα κόμματα και οργανώσεις και τα άτομα μπορούν να δωρίσουν on-line .
Συμμετοχή μέσω συνομιλίας στο Facebook . Ενημερώστε και ενθαρρύνετε τους φίλους σας να συμμετέχουν.
Το Ντακάρ 2012 είναι ευκαιρία για μας για να οργανώσουμε σχέδια δράσης για τη δημοκρατία στην Αφρική αλλά και ευρύτερα, τη βιοποικιλότητα, την κλιματική αλλαγή και την ενέργεια, την πράσινη οικονομία και το Πράσινο Κοινωνικό Συμβόλαιο (Green New Deal). Είναι σημαντικό επίσης ότι θα παρθούν αποφάσεις για το ρόλο, τη δομή και τη διάθεση των πόρων του Πράσινων του Κόσμου. Στην πορεία για Παγκόσμιο Συνέδριο των Πράσινων 2012, οι Νέοι Πράσινοι του Κόσμου , θα πραγματοποιήσουν Τρίτο Συνέδριο τους, επιβεβαιώνοντας τη θέση και την επιρροή τους ως μια από τις πιο προοδευτικές νεολαίες στον κόσμο.

Τελικός στόχος μας είναι να καθοριστεί το συνολικό Πράσινο πρόγραμμα για την επόμενη δεκαετία.

Για να ακολουθήσετε με περισσότερες λεπτομέρειες την προετοιμασία του Παγκόσμιου Συνέδριου των Πράσινων στο Ντακάρ, πηγαίνετε στον πολύγλωσσο δικτυακό τόπο μας: www.dakar2012.org .

Δεν υπάρχουν σχόλια: