Οι Νέοι Πράσινοι στο Δουβλίνο - Young European Greens General Assembly 2024!


Οι Νέοι Πράσινοι στο Δουβλίνο - Young European Greens General Assembly 2024!


Οι Νέοι Πράσινοι Ελλάδας συμμετείχαμε για ακόμη μια φορά στην καθιερωμένη ετήσια Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας Νέων Ευρωπαίων Πράσινων! 

Η Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας μας είναι η πιο σημαντική εκδήλωση λήψης αποφάσεων που λαμβάνει χώρα κάθε χρόνο. Είναι η ευκαιρία να αναλογιστούμε τη δουλειά μας, να εκλέξουμε την ηγεσία μας και να αποφασίσουμε για τα μελλοντικά μας σχέδια. Όλες οι οργανώσεις τακτικά/πλήρη μέλη έχουν δύο ψήφους στη ΓΣ, οι υποψήφιες οργανώσεις μέλη έχουν μία ψήφο και οι οργανώσεις παρατηρητές μπορούν να στείλουν παρατηρητές, χωρίς δικαίωμα ψήφου. Φέτος, είχαμε τη χαρά να φιλοξενηθούμε στο Δουβλίνο της Ιρλανδίας, από την οργάνωση των Νέων Πράσινων Ιρλανδίας, Óige Ghlas!

Η Γενική Συνέλευση πραγματοποιήθηκε μεταξύ 22 - 24 Αυγούστου 2024, όπου είχαμε την ευκαιρία να ανταλλάξουμε απόψεις και να συνεργαστούμε σε καίρια ζητήματα που μας απασχολούν, με μέλη από τις υπόλοιπες οργανώσεις της Ομοσπονδίας μας, καθώς και να συνομιλήσουμε με τα εκλεγμένα Μέλη του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Benedetta Scuderi (Ιταλία) και Rasmus Nordqvist (Δανία), από την ομάδα των Πράσινων-Ευρωπαϊκή Ελεύθερη Συμμαχία (Greens/EFA). 


Η Γενική Συνέλευση χρηματοδοτήθηκε εν μέρει από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Ωστόσο, οι απόψεις που εκφράζονται είναι μόνο αυτές των μελών της Ομοσπονδίας Νέων Ευρωπαίων Πράσινων και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης ή της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Ούτε η Ευρωπαϊκή Ένωση ούτε η χορηγούσα αρχή μπορούν να θεωρηθούν υπεύθυνες.

Μάθε περισσότερα για την Young Greens General Assembly 2024 ⤵️

https://fyeg.org/ga24



Στον αγώνα για ένα Όμορφο και Δίκαιο μέλλον για όλ@ς μας, στεκόμαστε ΜΑΖΙ!


Νέοι Πράσινοι – Μέλος της Ομοσπονδίας Νέων Ευρωπαίων Πράσινων από το 2009
Αυτόνομη πολιτική νεολαία, οικολογικά και πολιτικά ανήσυχων νέων!
Μέλος των Δικτύων: FYEG, CDNEE, GYG, SAVE WILD

Δεν υπάρχουν σχόλια: