Πρόσκληση στην ομάδα προετοιμασίας της Αποκεντρωμένης Θερινής Κατασκήνωσης "Be Brave for a Greener Greece"

Η Ομοσπονδία Νέων Ευρωπαίων Πράσινων (FYEG) διοργανώνει το Be Brave Young Greens Summer Camps, πέντε αποκεντρωμένες καλοκαιρινές κατασκηνώσεις Νέων Ευρωπαίων Πράσινων με θέμα τη Δημοκρατία και τη Συμμετοχή των Νέων στο πλαίσιο του έργου «Youth Rebuilds a Brave New Europe», που υποστηρίζεται από το Ευρωπαϊκό Ίδρυμα Νεολαίας (EYF) του Συμβουλίου της Ευρώπης. Αυτή η εκδήλωση συνδιοργανώνεται από το Ευρωπαϊκό Πράσινο Ίδρυμα (GEF) με την οικονομική υποστήριξη του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Στα πλαίσια αυτού του έργου, οι Νέοι Πράσινοι είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν πως θα συνδιαργανώσουν με την υποστήριξη των προαναφερθέντων φορέων το "Be Brave for a Greener Greece", στις 22-26 Σεπτέμβρη 2021, στα Χανιά της Κρήτης, με στόχο να αναδειχθούν τα προβλήματα της νεολαίας στην Ελλάδα και να προωθηθούν βιώσιμες και σύγχρονες λύσεις.

Είσαι νέ@, 16-32 και θέλεις να συμμετάσχεις σε ένα μοναδικό διεθνές έργο και να βοηθήσεις στην οικοδόμηση μιας καλύτερης Ευρώπης; Χρειαζόμαστε 1-2 άτομα (θα δοθεί προτεραιότητα σε άτομα που δεν χαρακτηρίζονται ως cis-άνδρες) για να πλαισιώσουν την ομάδα προετοιμασίας μας. Ενδιαφέρεσαι και γνωρίζεις τα κοινωνικά δικαιώματα, το μέλλον της εργασίας και την πράσινη οικονομία; 

Τότε δεν έχεις παρά να συμπληρώσεις την αίτηση που θα βρεις στον παρακάτω σύνδεσμο και θα χαρούμε να σε γνωρίσουμε! Προθεσμία υποβολής αιτήσεων έως 31/08/2021!


 

Δεν υπάρχουν σχόλια: