Οι Νέοι Πράσινοι στηρίζουν την 1η Διεθνή Συνέλευση Δημιουργικού Ακτιβισμού του Activist Handbook!

Οι Νέοι Πράσινοι στηρίζουν την 1η Διεθνή Συνέλευση Δημιουργικού Ακτιβισμού του Activist Handbook!

Στις 30 και 31 Ιουλίου 2022, άτομα από όλο τον κόσμο που θέλουν να επιφέρουν κοινωνική αλλαγή, θα συγκεντρωθούν σε τοπικούς κόμβους (local hubs) για να γράψουν πρακτικούς οδηγούς για δημιουργικά άτομα που ασχολούνται με τον ακτιβισμό! Η εκδήλωση θα συντονιστεί από 4 μέλη του Activist Handbook που θα βρεθούν στην Καβάλα από τις 26 Ιουλίου έως τις 4 Αυγούστου, μαζί με διάφορα άλλα μέλη της οργάνωσης τα οποία θα βοηθήσουν μέσω διαδικτύου! Οι Νέοι Πράσινοι Ελλάδας, με μεγάλη μας χαρά θα στηρίξουμε τις δράσεις που θα γίνουν στην Καβάλα στα πλαίσια της 1ης Διεθνής Συνέλευσης Δημιουργικού Ακτιβισμού του Activist Handbook!

Το Activist Handbook είναι ένας ιστότοπος, παρόμοιος του Wikipedia, με στόχο την ελεύθερη ανταλλαγή γνώσης και εμπειριών σχετικά με τον ακτιβισμό. Μάθε περισσότερα για το Activist Handbook⤵️

https://activisthandbook.org/el/home


1η Διεθνής Συνέλευση Δημιουργικού Ακτιβισμού του Activist Handbook!

Εν συντομία

Κανένα άτομο δεν γεννιέται ακτιβιστής ή ακτιβίστρια. Και το εκπαιδευτικό μας σύστημα σίγουρα δεν μας μαθαίνει το πώς να γίνουμε δημιουργικά άτομα που ασχολούνται με τον ακτιβισμό. Ας γράψουμε λοιπόν μαζί ένα εγχειρίδιο. Είναι καιρός να εκπαιδεύσουμε δημιουργικά άτομα που να ασχολούνται με τον ακτιβισμό. Οι πραγματικοί άνθρωποι χρειάζονται πραγματική πρακτική βοήθεια στον αγώνα μας ενάντια στην αδικία. Όχι άλλο μπλα μπλα μπλα. Στη Διεθνή Συνέλευση για Δημιουργικούς/ες Ακτιβιστές/ίστριες, δεν γράφουμε άρθρα μόνο και μόνο για να γράφουμε άρθρα. Θέλουμε να επιφέρουμε πραγματική αλλαγή. 

Η εκδήλωση είναι μια έντονη δραστηριότητα ομαδικής εργασίας που μοιάζει με σπριντ που διαρκεί μόνο 2 ημέρες και παράγει σαφή γραπτά αποτελέσματα. Όλα τα άρθρα θα προστεθούν στο συνεργατικό εγχειρίδιο Activist Handbook!

Μάθε περισσότερα για την εκδήλωση στον ιστότοπο του Activist Handbook⤵️

https://activisthandbook.org/el/rebelassembly

Μοιράσου την εκδήλωση!

Κάνε λίγο θόρυβο στα social media με τα hashtag #TrainRebels #UprootTheSystem και μοιράσου τον σύνδεσμο με το δίκτυό σου!


Πηγές:



Οι Νέοι Πράσινοι προετοιμάζουμε συναντήσεις γνωριμίας και σχεδιασμού πιθανών δράσεων σε όλη την Ελλάδα! Θέλεις να μας γνωρίσεις; Τότε δεν έχεις παρά να επικοινωνήσεις μαζί μας!

Κάνε εγγραφή στην Πράσινη Αγέλη ➡️ https://mailchi.mp/a187bd43e7bb/be-brave-neoi-prasinoi ή/και στείλε μας email ➡️ neoi.prasinoi@gmail.com, ώστε να μάθεις περισσότερα! Στην περίπτωση που επιλέξεις την επικοινωνία μέσω email, φρόντισε να χρησιμοποιήσεις ως θέμα το Καλοκαίρι 2022 - Για να σε συναντήσω..., θα το εκτιμήσουμε ιδιαιτέρως!



Νέοι Πράσινοι – Μέλος της Ομοσπονδίας Νέων Ευρωπαίων Πράσινων από το 2009

Δεν υπάρχουν σχόλια: