Οι Νέοι Πράσινοι στη Βαρκελώνη - Young European Greens General Assembly 2023!

Οι Νέοι Πράσινοι στη Βαρκελώνη - Young Greens General Assembly 2023!

Οι Νέοι Πράσινοι Ελλάδας συμμετείχαμε για ακόμη μια φορά στην καθιερωμένη ετήσια Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας Νέων Ευρωπαίων Πράσινων! 

Η Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας μας είναι η πιο σημαντική εκδήλωση λήψης αποφάσεων που λαμβάνει χώρα κάθε χρόνο. Είναι η ευκαιρία να αναλογιστούμε τη δουλειά μας, να εκλέξουμε την ηγεσία μας και να αποφασίσουμε για τα μελλοντικά μας σχέδια. Όλες οι οργανώσεις τακτικά/πλήρη μέλη έχουν δύο ψήφους στη ΓΣ, οι υποψήφιες οργανώσεις μέλη έχουν μία ψήφο και οι οργανώσεις παρατηρητές μπορούν να στείλουν παρατηρητές, χωρίς δικαίωμα ψήφου. Η φετική Γενική Συνέλευση ήταν κομβικής σημασίας, καθώς εκλέξαμε την νέα Γενική Γραμματέα της Ομοσπονδίας Cinta González Sentís και καλωσορίσαμε τέσσερις νέες οργανώσεις!


Οι Νέοι Πράσινοι στη Βαρκελώνη - Young Greens General Assembly 2023!

Οι Νέοι Πράσινοι συμμετείχαμε με τρία μέλη μας στη φετινή Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε μεταξύ 11 - 13 Μαΐου 2023 (άφιξη 10 Μαΐου) στη Βαρκελώνη, με την υποστήριξη των Νέων Πράσινων (Οικοσοσιαλιστών) Καταλονίας - Joves Ecosocialistes, όπου είχαμε την ευκαιρία, να ανταλλάξουμε απόψεις και να συνεργαστούμε σε καίρια ζητήματα που μας απασχολούν με μέλη από τις υπόλοιπες οργανώσεις της Ομοσπονδίας μας, αλλά και να συνομιλήσουμε με αξιόλογ@ς εκπροσώπους της Πολιτικής Οικολογίας και όχι μόνο, όπως οι: Mélanie Vogel (Συμπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Πράσινου Κόμματος), Janet Sanz (Αντιδήμαρχος Οικολογίας, Πολεοδομίας και Κινητικότητας της Βαρκελώνης), Guille López (Εκπρόσωπος της ‘Eixample Respira’), Sílvia Casorrán (Αναπληρώτρια Αρχιτέκτονας της Βαρκελώνης), τα μέλη του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Ernest Urtasun, Ska KellerReinhard Bütikofer, κ.α.

Η Γενική Συνέλευση χρηματοδοτήθηκε εν μέρει από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Ωστόσο, οι απόψεις που εκφράζονται είναι μόνο αυτές των μελών της Ομοσπονδίας Νέων Ευρωπαίων Πράσινων και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης ή της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Ούτε η Ευρωπαϊκή Ένωση ούτε η χορηγούσα αρχή μπορούν να θεωρηθούν υπεύθυνες.

Μάθε περισσότερα για την Young Greens General Assembly 2023 ⤵️

https://fyeg.org/ga23


Στον αγώνα για ένα Όμορφο και Δίκαιο μέλλον για όλ@ς μας, στεκόμαστε ΜΑΖΙ!


Νέοι Πράσινοι – Μέλος της Ομοσπονδίας Νέων Ευρωπαίων Πράσινων από το 2009

Δεν υπάρχουν σχόλια: